Wat moet je allemaal meenemen voor een vakantie met je viervoeter?

Het is natuurlijk ontzettend leuk om je geliefde viervoeter mee te kunnen nemen op vakantie, zo hoef je geen oppas te regelen en kun je samen met je loyale vriend een leuke tijd door brengen op de vakantiebestemming. Het is vooral leuk als het een vakantiebestemming is waar je lange wandelingen kan maken, dat zal hij of zij vast en zeker heerlijk vinden. Maar je moet er wel voor zorgen dat je alles hebt voordat je van huis vertrekt, hieronder vertellen we je een paar tips over wat je moet meenemen voor een vakantie met je viervoeter.

Gezondheid & chip

Ten eerste moet je nagaan of je hondje helemaal gezond is om mee te gaan, heeft hij of zij ook alle vaccinaties gehad die nodig zijn om naar het desbetreffende land te gaan? Zorg er ook voor dat je hond gechipt is, zodat als hij op de een of andere manier ontsnapt, je hem altijd weer terug kan vinden.

Eten en drinken

Natuurlijk is het ook erg belangrijk om eten en drinken voor hem mee te nemen, als je bijvoorbeeld op vakantie in Frankrijk met een hond, denk aan het prachtige gebied AlpChalets Portes du Soleil, dan zul je vast en zeker grote wandelingen gaan maken. Neem daarom ook een flesje mee die je onderweg kan uitklappen om je hond te laten drinken.

Je lieve hondje meenemen op vakantie is ontzettend gezellig, maar je moet er wel voor zorgen dat je alles hebt voordat je op reis kan gaan samen. Check ten eerste de gezondheid van je viervoeter en loop langs of hij of zij alle benodigde vaccinaties heeft. Zorg er ook voor dat je hond gechipt is. Neem als laatste eten en drinken mee, inclusief een honden waterfles voor onderweg.