Hiephiepkado Relatiegeschenken zijn hip

relatiegeschenken-hiephiepkadoIk zat laatst met een paar vrienden samen en zoals gewoonlijk werd er weer van alles besproken. Zo hadden we het over de plannen voor aankomend weekend. Doordat het Pasen is gaan de meeste van ons gezellig iets met de familie doen. Ook zijn de meeste van ons al afgestudeerd en werkzaam in het bedrijfsleven. Dit op enkele na die nog steeds druk bezig zijn heb het behalen van hun master. Maar even terugkomend naar de kern van mijn blog, namelijk cadeaus. Zo vertelde een vriend dat hij laatst een leuk bedrijfsgeschenk ontvangen had. Ik dacht dit kan ik mooi met jullie delen hier. Hij zei dat je voor relatiegeschenken bij Hiephiepkado Relatiegeschenken moet zijn. Alle collega’s hadden en pocket-power oplader gekregen. Die zijn heel handig om toch nog even onderweg je telefoon op te laden. De meeste smarttelefoons die ouder zijn als één jaar gaan qua batterij niet lang mee. Mijn telefoon moet ik zelfs al twee keer per dag opladen. Maar omdat ik toch wel nieuwsgierig was naar wat HiepHiepKado relatiegeschenken nog meer te bieden heeft ben ik daar zelf eens naar toe gegaan.

relatiegeschenken-cm5092-tailor-made-pocket-power-oplader_43400-51149b

Tailor-made Pocket Power oplader

relatiegeschenken-12348304-hera-charging-cable_37726-40902bHij had de pocket-power oplader die avond toevallig meegenomen. Deze was met usb-kabel voor een Iphone of Andriod. Dit zat allemaal mooi verpakt in een doosje en met huistijl van het bedrijf er op. Omdat de kabel een universele aansluiting had kon ik mijn telefoon er ook even mee opladen. Als jij zelf binnen jouw bedrijf verantwoordelijk bent voor het regelen van een relatiegeschenk of andere merchandising dan adviseer ik je om gebruik te maken van de diensten van HiepHiepKado.