Onderscheid maken met deze verticale sectionaalpoort

dscsdEnkele weken terug besloot ik eens op zoek te gaan naar een verticale sectionaalpoort en na een zoektocht op het web belandde ik bij Different Doors. Het moge duidelijk zijn dat zij inderdaad onderscheidende deuren maken, zoals je de naam van het bedrijf kunt interpreteren, ik heb er in elk geval voor gekozen de naam van het bedrijf op die manier te beschouwen. Geen wonder ook, want voor mij hebben zij een prachtige poort weten te fabriceren – en installeren bovendien – aangezien mijn huis er echt door opgeknapt is.

 

Een zeer originele poort is vervaardigd

 

Ik ben een oud pand aan het fiksen, een pand dat ik voor een schamel bedrag kon kopen, maar dat nog wel het een en ander aan opknapwerk kan gebruiken. Dat is niet erg, dit wist ik van tevoren en bovendien vind ik een project als dit ook erg leuk en steek ik er al mijn energie in. Dat ik er nog een tijdje niet zal wonen maakt me ook niet uit, want de anticipatie is er genoeg. Nu met de verticale sectionaalpoort maakt het al wel een verschil, want dit draagt weer bij aan de bewoonbaarheid van de woning. De vorige poort was van bedroevend slechte kwaliteit en die had inbrekers zo de kans gegeven mijn huis binnen te dringen, iets wat ik natuurlijk te allen tijde wil voorkomen. Daarnaast zag het ding er niet mooi uit en wilde ik wel echt iets moois daarvoor in de plaats hebben, het bepaalt toch het aangezicht van je woning namelijk. Mijn aangezicht kon nog wel een verrassend tintje gebruiken en zodoende kwam ik terecht bij dit bedrijf, dat een voor mij echt onderscheidende en originele poort heeft weten te vervaardigen.