lichtkoepel voor in je huis

2 Ik heb vandaag weer een nieuw onderwerp over koepels. Zoals jullie vast wel weten ben ik gek op de zon. Ik ben zelf ook een voorstander van zonnen energie. De zon is namelijk heel krachtig en het licht en de warmte van de zon kan nog meer benut worden. Ik wil iets voor mijn garage want die is nogal donker, zo wil ik liever geen bouw lampen maar gewoon iets simpels. Maar wat moet ik dan kopen om licht te krijgen in mijn garage? Ik ben gaan vragen aan mijn vriendinnen of een van zij iets wist. Een vriendin van me vertelde over een lichtkoepel, deze koepels laten de warmte en de zon door en zo hoef je dus geen elektriciteit te gebruiken. Dubbele winst dus!

Een fijne website die ik ben tegen gekomen!1

Ik ben gaan kijken op de webshop van lichtkoepel. Deze website heeft een breed assortiment aan koepels. Ik heb een berichtje gestuurd om wat meer te weten te komen weten over lichtkoepels en om advies te krijgen welke ik zou moeten kopen. Al snel kreeg ik een reactie binnen over dat ik een keer langs zou komen of meer info over de producten. Ik heb een koepel aangeschaft en tot mijn verbazing zijn er geen verzendkosten en dan krijg je de koepel ook nog eens binnen een week.3