Bizzix – Een echte aanrader!

Een tijd geleden ging mijn oude laptop kapot. Dat was erg jammer, want hij deed het altijd goed. Ik had bovendien maar een klein budget, maar voor mijn werk heb ik toch echt een laptop nodig en omdat ik iets wilde van hoge kwaliteit met voldoende kracht erachter, besloot ik me een Macbook te kopen, ook al was dit niet erg goedkoop. Jammer genoeg moest ik even later al terugvallen op Bizzix, want toen sneuvelde mijn accu!
Hoe kan het nou zijn dat de accu kapot gaat van zo een dure telefoon, na maar enkele dagen van gebruik? Dat was mij dus ook een raadsel. Ik ben toen eerst naar de winkel gegaan voor een reparatie. Aanvankelijk dacht ik nog (of hoopte ik!) dat het de oplader was die het niet deed. In de winkel bleek het echter toch de batterij te zijn. Hier hebben ze me ook verteld dat het waarschijnlijk een fabrieksfout was en dat het niet aan mij lag. Wellicht was er ook nog garantie op, maar de winkel waarbij ik mijn gsm gekocht had, bleek dicht te zijn. Ik wilde echter nu heel graag een nieuwe accu, dus besloot ik even online te kijken. Dan zat er tenminste nog de kans in dat ik hem de volgende dag ik huis zou hebben.

logo (55) apple_iphone_ipad_oordopjes front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1281

Een nieuwe accu van Bizzix

Online vond ik dus gelijk Bizzix, waar ze accessoires verkopen voor de IPhone en andere Apple producten. Bovendien was alles een stuk voordeliger dan wanneer ik het in de winkel zou kopen. Ik heb er dus gelijk een accu en een oplader aangeschaft. De service was erg snel en de kwaliteit laat niets te wensen over! Een aanrader!